Фасоль перебрать, промыть и замочить на 2-3 часа. После как разбухла фасоль, ставим на огонь и варим до готовности. Готовую фасоль охладить, пропустить через мясорубку. Заранее приготовить обжаренный до золотого цвета лук. Взбить фасоль, лук, соль, перец молотый, масло сливочное, масло растительное. Масса должна быть однородной, пушистой и нежной. Паштет готов. Приятного аппетита!!!
Продукты: фасоль 200 г., 1 луковица, 1ст. ложка растительного масла, 1 ст. ложка сливочного масла, соль, перец молотый.
I have read several good stuff here. Certainly worth bookmarking for revisiting. I wonder how much effort you put to make such a wonderful informative web site.
Be sure to check bookmarks, I cook for my family. Family happy.
Hi there, just became aware of your blog through Google, and found that it’s really informative. I’m gonna watch out for brussels. I’ll be grateful if you continue this in future. Many people will be benefited from your writing. Cheers!
Thank you, my pleasure. Come to visit, and amaze your family and friends!